Malatya Deprem - Malatya Valiliğinden deprem açıklaması - Doğu anadolu fay hattının geçtiği malatya´nın pütürge ilçesinde son 11 saat içerisinde toplam 27 deprem meydana geldi.

Malatya Deprem - Malatya Valiliğinden deprem açıklaması - Doğu anadolu fay hattının geçtiği malatya´nın pütürge ilçesinde son 11 saat içerisinde toplam 27 deprem meydana geldi.. Kısa süren deprem özellikle malatya merkez ve ilçelerinde hissedildi. Malatya pütürge'de 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Afad malatya'daki depremin malatya'nın pütürge i̇lçesi'nde büyüklüğünün 3,9 büyüklüğünde olduğunu açıkladı. Toplam 1.017 malatya deprem haberi bulunmuştur. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığının merkez üssünü malatyanın pütürge ilçesinin kırsal kökpınar mahallesi yakınları olarak saptadığı 3,9 büyüklüğündeki deprem, saat 23.18'de meydana geldi.

Asayişgenel deprem sonrası terkedilen binadaki eşyaları çalan hırsızlar yakalandı 22 mart 2021 0 facebook twitter whatsapp telegram malatya´da depremden sonra terk edilip ve tadilata alınan binadaki eşyaları çalan 2 zanlı tutuklandı. Malatya pötürge'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'da merkez üssü battalgazi olan 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.i̇hlas haber ajansı youtube kanalına abone olmak i̇çin: Afet ve acil durum yönetimi başkanlığından (afad) alınan bilgiye göre, saat 21.06'da merkez üssü pütürge ilçesi olan 5.0 büyüklüğündeki deprem malatya merkezde de yüksek katlı binalarda şiddetli bir şekilde hissedildi. Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Elazığ'da 6,8 şiddetinde deprem
Elazığ'da 6,8 şiddetinde deprem from www.sadakatasi.org.tr
Afad ve kandilli rasathanesi son depremler listesi… malatya'nın kale ilçesinde, sabahın ilk saatlerinde richter ölçeğine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gelen son dakika deprem haberine göre malatya pütürge merkez üssünde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi ve elazığ, diyarbakır, adıyaman illerinde. Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas, malatya son depremler Afad malatya'daki depremin malatya'nın pütürge i̇lçesi'nde büyüklüğünün 3,9 büyüklüğünde olduğunu açıkladı. Malatya'da merkez üssü battalgazi olan 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.i̇hlas haber ajansı youtube kanalına abone olmak i̇çin: Afet ve acil durum yönetimi başkanlığından (afad) alınan bilgiye göre, saat 21.06'da merkez üssü pütürge ilçesi olan 5.0 büyüklüğündeki deprem malatya merkezde de yüksek katlı binalarda şiddetli bir şekilde hissedildi. Saat 15.45'de ve yerin 9 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, şehir merkezinde de hissedildi.afad ise depremin büyüklüğünü 3.5 olarak açıkladı. Afad ise depremin şiddetini 4.6 olarak.

Malatya'nın arguvan ilçesi tatkınık mahallesinde saat 09.54'te 3.8 şiddetinde deprem meydana geldi.

Fad verilerine göre geçen gece saat 23.18´de malatya´nın pütürge ilçesi merkezli 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi, malatya'nın pütürge ilçesinde 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Asayişgenel deprem sonrası terkedilen binadaki eşyaları çalan hırsızlar yakalandı 22 mart 2021 0 facebook twitter whatsapp telegram malatya´da depremden sonra terk edilip ve tadilata alınan binadaki eşyaları çalan 2 zanlı tutuklandı. Kısa sürelik paniğe neden olan depremde, can ve mal kaybı yaşanmadı.afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü malatya'nın pütürge ilçesinin kırsal kökpınar mahallesi yakınları olarak saptadığı deprem, saat 23.18'de meydana geldi. Malatya'da merkez üssü battalgazi olan 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.i̇hlas haber ajansı youtube kanalına abone olmak i̇çin: Afet ve acil durum yönetimi başkanlığından (afad) alınan bilgiye göre, saat 21.06'da merkez üssü pütürge ilçesi olan 5.0 büyüklüğündeki deprem malatya merkezde de yüksek katlı binalarda şiddetli bir şekilde hissedildi. Ardından ise başlayan ve bu sabah saat 10: Malatya'dan son dakika deprem haberi geldi. Toplam 1.017 malatya deprem haberi bulunmuştur. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığının merkez üssünü malatyanın pütürge ilçesinin kırsal kökpınar mahallesi yakınları olarak saptadığı 3,9 büyüklüğündeki deprem, saat 23.18'de meydana geldi. Kısa süren deprem özellikle malatya merkez ve ilçelerinde hissedildi. Malatya'nın pütürge ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü malatya'nın pütürge ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Fad verilerine göre geçen gece saat 23.18'de malatya'nın pütürge ilçesi merkezli 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü malatya'nın pütürge ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası panikleyen bir çok vatandaş sokaklara indi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 21.06'da. Elazığ'ın sivrice ilçesinde 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Malatya'daki deprem Elazığ'da da hissedildi - Yeni Akit
Malatya'daki deprem Elazığ'da da hissedildi - Yeni Akit from cdn.yeniakit.com.tr
Afet ve acil durum yönetimi başkanlığından (afad) alınan bilgiye göre, saat 21.06'da merkez üssü pütürge ilçesi olan 5.0 büyüklüğündeki deprem malatya merkezde de yüksek katlı binalarda şiddetli bir şekilde hissedildi. Son dakika haberine göre, afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), saat 12.37'de merkez üssü malatya'nın pütürge ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini. Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad malatya'daki depremin malatya'nın pütürge i̇lçesi'nde büyüklüğünün 3,9 büyüklüğünde olduğunu açıkladı. Elazığ'da saat 20.55'te meydana gelen depremi malatya başta olmak üzere çevre illerde hissedildi. Kandilli rasathanesi, malatya'nın pütürge ilçesinde 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Fad verilerine göre geçen gece saat 23.18'de malatya'nın pütürge ilçesi merkezli 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Fad verilerine göre geçen gece saat 23.18´de malatya´nın pütürge ilçesi merkezli 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad malatya'daki depremin malatya'nın pütürge i̇lçesi'nde büyüklüğünün 3,9 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

12.11.2011 15:40 uluslararası malatya türk halk müziği sempozyumu Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas, malatya son depremler Malatya'da 3.9 büyüklüğünde deprem malatya'nın pütürge ilçesi kökpınar mahallesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi malatya'nın pütürge ilçesi kökpınar mahallesinde 3.9. Malatya'da yaşanan deprem adıyaman'ı da salladı. Afad son depremler verilerine göre, depremin büyüklüğünü 5,2 olarak açıkladı. Elazığ'ın sivrice ilçesinde 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü malatya'nın pütürge ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gelen son dakika deprem haberine göre malatya pütürge merkez üssünde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi ve elazığ, diyarbakır, adıyaman illerinde. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığının merkez üssünü malatyanın pütürge ilçesinin kırsal kökpınar mahallesi yakınları olarak saptadığı 3,9 büyüklüğündeki deprem, saat 23.18'de meydana geldi. En büyüğü 3.9 olan depremlerde herhangi bir can yada mal kaybı olmadı. Afad ve kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamaya göre malatya'da 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'da gece saat 23.18 sıralarında deprem oldu. Doğu anadolu fay hattının geçtiği malatya'nın pütürge ilçesinde son 11 saat içerisinde toplam 27 deprem meydana geldi.

Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.37'de bir deprem meydana geldi. Malatya pötürge'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 15.45'de ve yerin 9 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, şehir merkezinde de hissedildi.afad ise depremin büyüklüğünü 3.5 olarak açıkladı. Ancak bununla birlikte saat 21.17'de 3.9 ve 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da merkez üssü battalgazi olan 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.i̇hlas haber ajansı youtube kanalına abone olmak i̇çin:

Malatya ve Elazığ'a deprem yardımı
Malatya ve Elazığ'a deprem yardımı from www.sadakatasi.org.tr
Fad verilerine göre geçen gece saat 23.18'de malatya'nın pütürge ilçesi merkezli 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın arguvan ilçesi tatkınık mahallesinde saat 09.54'te 3.8 şiddetinde deprem meydana geldi. Afad ve kandilli rasathanesi son depremler listesi… malatya'nın kale ilçesinde, sabahın ilk saatlerinde richter ölçeğine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gelen son dakika deprem haberine göre malatya pütürge merkez üssünde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi ve elazığ, diyarbakır, adıyaman illerinde. Fad verilerine göre geçen gece saat 23.18´de malatya´nın pütürge ilçesi merkezli 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ve kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamaya göre malatya'da 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 21.06'da. Malatya deprem ile ilgili tüm haberleri ve son dakika malatya deprem haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Merkez üssü malatya'nın pütürge ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kısa süren deprem özellikle malatya merkez ve ilçelerinde hissedildi. Elazığ'da saat 20.55'te meydana gelen depremi malatya başta olmak üzere çevre illerde hissedildi. Malatya'dan son dakika deprem haberi geldi. Malatya'nın arguvan ilçesi tatkınık mahallesinde saat 09.54'te 3.8 şiddetinde deprem meydana geldi. Malatyadaki son depremler için tıkla! Son olarak ise saat 22.03'te kandilli rasathanesi verilerine göre 4.8 büyüklüğünde depremle. Merkez üssü malatya'nın pütürge ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (son depremler) afad, malatya'nın pütürge ilçesinde saat 21:06'da yerin 7 kilometre derinliğinde 5 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığının merkez üssünü malatyanın pütürge ilçesinin kırsal kökpınar mahallesi yakınları olarak saptadığı 3,9 büyüklüğündeki deprem, saat 23.18'de meydana geldi. Malatya'da merkez üssü battalgazi olan 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.i̇hlas haber ajansı youtube kanalına abone olmak i̇çin: Malatya'da yaşanan deprem adıyaman'ı da salladı. Fad verilerine göre geçen gece saat 23.18'de malatya'nın pütürge ilçesi merkezli 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa sürelik paniğe neden olan depremde, can ve mal kaybı yaşanmadı.afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü malatya'nın pütürge ilçesinin kırsal kökpınar mahallesi yakınları olarak saptadığı deprem, saat 23.18'de meydana geldi.

0 Response to "Malatya Deprem - Malatya Valiliğinden deprem açıklaması - Doğu anadolu fay hattının geçtiği malatya´nın pütürge ilçesinde son 11 saat içerisinde toplam 27 deprem meydana geldi."

Post a Comment